Viridi Tuinen
Homepage Meer informatie over ons bedrijf Meer informatie over onze diensten Neem contact met ons op Projectbeschrijvingen Interessante links Bestel direct tuinmeubelen via onze shop
Ga naar de pagina Ontwerp Ga naar de pagina Aanleg Ga naar de pagina Onderhoud Ga naar de pagina Renovatie

Na de ontwerpfase, waarbij er een ontwerp is gecreëerd dat voldoet aan uw wensen, komt de fase van de aanleg van uw tuin. Duurzame materialen en beplanting vormen het uitgangspunt van een nieuw aan te leggen tuin. Het is immers de bedoeling dat de tuin er jaren later nog steeds mooi uitziet. Daarom probeert Viridi zo veel mogelijk een tijdloze tuin te creëren, met als uitgangspunt uw wensen.
Met ons team van medewerkers pakken wij de realisatie van uw tuin voortvarend aan, zodat de overlast voor u zo klein mogelijk is.

Gedurende de realisatie heeft u één aanspreekpunt. Deze persoon is van het begin tot het eind betrokken bij de realisatie van uw tuin. Hij zorgt, in samenwerking met het bedrijfsbureau, voor de afstemming van de te leveren materialen en de eventuele inzet van onderaannemers, zoals installateurs.